Udskiftning af tagrender

Spar tid og penge ved tagrendeudskiftning

Mikael Holck Logo

Udskiftning af tagrender

Fordelene er mange

Er dine tagrender på boligen, ved carporten eller et helt tredje sted nedslidte? Så er du det rette sted. Hos Tømrer- & Snedkermester Mikael Holck er vi eksperter i udskiftning af tagrender, og kan rådgive dig til den bedste løsning – til den absolut bedste pris.

Som ved enhver konstruktion, bære en tagrende præg af den tid, som de er fremstillet i. Hertil hvor lang tid de har sikret en bygning mod det barske danske regnvand. Gamle og nedslidte tagrender bør udskiftes, da det kan blive en omkostningstung fornøjelse at se bort fra dette. Tagrenden sørger for at lede regnvand væk fra boligen, så boligen ikke tager alvorlige fugtskader. Hvis tagrenden ikke længer er funktionel, kan det således føre til større skader på boligen.

Hos Tømrer- & Snedkermester Mikael Holck leverer og monterer vi tagrende i høj kvalitet. På den måde er du sikker på et holdbart resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Som erfarent tømrerfirma i Køge, Roskilde, Greve og på resten af Sjælland spænder vores kompetencer bredt. Vi har et stærkt team af dygtige håndværkere og samarbejdspartnere, som sikrer resultater i høj kvalitet.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

Vi oplever nogle gange, at problemer med tage identificeres ved udskiftning af tagrender. I det tilfælde tilbyder vi et grundigt og gratis tagtjek, så sagen kan blive undersøgt.

Kontakt os for udskiftning af tagrender

Lad os tage en uforpligtende snak med dig omkring dine behov og ønsker. Vi kommer hurtigt og effektivt ud, og skifter dine tagrender.

Vi kan træffes på telefon: 42 46 81 10 eller på email: mail@mikaelholck.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Byg garanti

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti, så er dit hjem i trygge hænder.

Why
Vi skaber et meningsfyldt og ordentligt håndværk
Så transformation og traditioner går hånd i hånd med bæredygtighed.

How
Vi brænder for detaljen og glæden ved håndværket
Sammen skaber vi resultater som kunden glædes ved mange år fremover

What
Vi driver en sund og professionel tømrer og snedkervirksomhed som yder ordentlighed og tryghed til vores kunder.

Indhent et tilbud