Udskiftning af tagrender i Storkøbenhavn

Hvis I har utætte eller defekte tagrender, så kan det medføre fugt- og vandskader på jeres ejendom. Skal I have udskiftet jeres tagrender helt, eller ønsker I renovering af eksisterende tagrender så er det noget vi er eksperter i og vi kan hjælpe jer godt i mål med projektet.

Nedenfor kan du læse lidt om de tanker du bør overveje når du ønsker nye tagrender.

Hvilket udtryk har mit hus sammen med tagrenderne?

Vælg en tagrende der vil passe til dit hus. Tagrenderne holder i mange år når de bliver monteret korrekt, og derfor er der også flere løsninger og man bør tage højde for. Lad for eksempel dine tagrender at matche dine vinduesrammer eller din hoveddør.

Hvilken tagrende skal jeg vælge?


Der er flere muligheder for valg af materiale og du kan b.la. vælge zink-, plast-, stål-, og kobbertagrender.

Aluzinktagrender kan sættes op alle steder og tåler dansk vejr og natur, og kan derfor sagtens modstå havgus og saltvandståger. Aluzinktagrender er blanke ved monteringen men skifter udseende og får patina til en grålig nuance.

Plasttagrender passer til alle parcelhuse og det er en slidstærk tagrende, den holder et flot og ensartet udseende i mange år. Hvis du vælger en plasttagrende har du mulighed for at vælge blandt fx grå, sort, hvid og brune tagrender.

Ståltagrender er en virkelig slidstærk og robust tagrende, den tåler b.la. at du sætter en stige op ad den hvis du skal rense dine tagrender. Du skal være opmærksom på at de ikke tåler havgus og saltvandståger og derfor fraråder vi ståltagrender ved kystnært område.

Kobbertagrender ser vi ikke så tit i Danmark, men de passer utroligt godt til ældre herskabsvillaer, og ældre boliger. Kobbertagrender klarer alt slags vejr.


Hvor store skal min tagrende være?

Det er et svar mange ikke kender til da det typisk ikke er noget du bliver spurgt om når du står i byggemarkedet. I Danmark får vi flere og større skybrud og det er derfor vigtigt, at du ikke får for små tagrender og nedløb til dit hus.

Generelt kan det godt betale sig at ofre lidt ekstra for at forlænge holdbarheden – på den måde sparer du penge på sigt.

Vi har i øjeblikket et tilbud på tagrende pris, der er som følger:

  • 30 meter nr. 11 aluzink tagrende fra Plastmo, monteret i eksisterende rendejern, med 2 komplette nedløb.
  • Max 3 meters arbejdshøjde.
  • Tagrenden der anvendes i dette tilbud, er en halvrund aluzinktagrende
  • nr. 11.
  • Den samlede pris for hele den her tagrendepakke: 6500,- ex. moms.
  • Som udgangspunkt loddes tagrenderne sammen, men der kan være tilfælde hvor det ikke kan lade sig gøre f.eks. hvis tagstenene er limet sammen. I de tilfælde limes tagrenderne sammen.

Den samlede pris for hele den her tagrendepakke: 6500,- ex. moms.

Vil du vide mere

Har I spørgsmål til vores arbejde med tagrender og nedløb? I er altid velkomne til at kontakte os og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres projekt og kører på hele Østsjælland og Storkøbenhavn, f.eks. Hvidovre, Herlev, Rødovre, Valby, Vanløse, Glostrup m.fl.

Vi har stor erfaring i montering af tagrender og vi kommer selvfølgelig gerne med vores professionel vejledning til hvilken tagrende i kunne vælge.