Nyt skur eller carport

Mikael Holck Logo

Nyt skur eller carport

Har du brug for et nyt redskabsskur, hvor du kan opbevare nogle ting til haven, dine havemøbler eller noget helt tredje, så kan vi hjælpe dig.

Vi kan også hjælpe dig med at bygge en carport, så din bil kan holde i tørvejr, eller et redskabsskur i forbindelse med carporten.

Mulighederne er faktisk rigtig mange for at få det skur, den carport eller den kombination af begge dele, som du går, og drømmer om.

Måske har du allerede en af delene, og vil gerne have en tilbygning i Køge eller et andet sted på Sjælland? eller måske få det lavet det på en anden måde. Det kan vi også hjælpe med.

Et skur eller en carport kan laves på mange forskellige måder og med mange forskellige materialer, og derfor kan det være svært at vide, hvad dine uligheder præcis er.

Det er vigtigt, at materialerne er af den kvalitet og robusthed, så de kan holde til det danske vejr hele året rundt.

Vi har mange års erfaringer med bygning af skure og carporte, og derfor ved vi også, hvilket materiale valg der kan opfylde dine ønsker og behov.

Detaljerne er vigtige

Når du gerne vil have bygget et nyt skur eller en ny carport, skal du være opmærksom på, at der kan være nogle bestemte retningslinjer, som der skal overholdes ved at bygge nyt.

Vi kommer gerne og ud, og vejleder dig i, hvad den bedste løsning for dig vil være.

Det kan være angående alt omkring, hvordan retningslinjerne skal overholdes, hvilken størrelse dit skur eller carport skal være, hvilke materialer det skal laves af, hvordan det skal fungere rent praktisk og meget mere.

Ved at rådgive og vejlede dig har vi mulighed for, at du kan få præcis det, som du ønsker, og som der opfylder dit behov. Samtidig med det kan vi også sikre kvaliteten, så vi er sikre på, at vi laver præcis det skur eller carport, som du drømmer om.

Kontakt os med dine ønsker og behov i dag.

Byg garanti

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti, så er dit hjem i trygge hænder.

Why
Vi skaber et meningsfyldt og ordentligt håndværk
Så transformation og traditioner går hånd i hånd med bæredygtighed.

How
Vi brænder for detaljen og glæden ved håndværket
Sammen skaber vi resultater som kunden glædes ved mange år fremover

What
Vi driver en sund og professionel tømrer og snedkervirksomhed som yder ordentlighed og tryghed til vores kunder.

Indhent et tilbud