Mikael Holck Logo

Træterrasser

Mangler du en træterrasse, hvor du kan nyde de lange lyse sommeraftener, invitere venner og familie til grillfest eller drikke morgenkaffen på, så kan vi hjælpe dig som tømrerfirma i Køge, tømrerfirma Roskilde og over resten af Sjælland.

Der er mange muligheder, når der skal bygges en træterrasse for eksempel både i valg af materialer, størrelse og udseende.

Træsorterne, der skal bruges til en træterrasse, skal være nogle, der kan anvendes til udendørs arealer, så de kan tåle det danske vejrklima, der er året rundt.

Der findes mange forskellige træsorter, som er egnet til at anlægge udenfor. Der er fordele og ulemper ved hver træsort, og derfor vil vi meget gerne komme og vejlede dig omkring dine valg til din træterrasse.

Det kan være alt lige fra hvilken træsort, der passer bedst til dig, farverne på det eller den estimerede levetid for træsorten.

Vi rådgiver, og vejleder også gerne om, hvilken form eller størrelse der kan passe med din træterrasse, så den kan komme til at passe godt med dit hus. Det er nemlig vigtigt, at både dit valg af træsort og træterrassens udseende og størrelse giver dig mulighed for at opnå præcis de behov og ønsker, som du har.

Stor erfaring

Hos Mikael Holck har vi 20 års erfaring med anlægning af træterrasser, og er hele tiden opdateret omkring, de bedste træsorter, mulighederne for træterrasser og den bedste kvalitet i materialer.

Vi sætter pris på, at der er en god dialog mellem os og vores kunder, så vi hele tiden ved, hvordan projektet præcis skal udforme sig. Det gør, at du ved, hvad du ender op med til sidst, og vi ved, hvordan resultatet af projektet skal gøre dig til en tilfreds kunde.

Vi sætter nemlig stor pris på, at kvaliteten af vores arbejde er i top, samtidig med at vores kunder er tilfredse med vores produkt.

Vi prøver derfor også på at forstyrre dine daglige rutiner mindst muligt ved at rydde op og gøre rent efter os selv hver dag. Desuden afleverer vi altid det aftalte projekt til det aftalte tidspunkt.

Hør mere om mulighederne med træterrasser. Kontakt os i dag!

Byg garanti

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti, så er dit hjem i trygge hænder.

Why
Vi skaber et meningsfyldt og ordentligt håndværk
Så transformation og traditioner går hånd i hånd med bæredygtighed.

How
Vi brænder for detaljen og glæden ved håndværket
Sammen skaber vi resultater som kunden glædes ved mange år fremover

What
Vi driver en sund og professionel tømrer og snedkervirksomhed som yder ordentlighed og tryghed til vores kunder.

Indhent et tilbud