Tilbygninger

Veludført og langtidsholdbart håndværk

Mikael Holck Logo

Tilbygninger

Flotte tilbygninger til gode priser

Er pladsen blevet for trang? Så kan en ny tilbygning være det rette valg. Boligudvidelse er ofte et godt alternativ til at flytte, og forhøjer i mange tilfælde også boligens værdi. En tilbygning er derfor en investering i mere plads, velvære og økonomisk forøgelse af boligværdien.

Hos Tømrer- og Snedkermester Mikael Holck har vi stor erfaring med opførsel af tilbygninger til diverse huse. Vi kan derfor udføre opgaver i alle størrelsesordener og af hvilken som helst kompleksitet. Vi værner om den gode kunderejse samtidig med, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Dette er din garanti for et veludført resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem. Som eksperter inden for tilbygninger, sætter vi en ære i vores arbejde. Vi efterlader derfor aldrig en opgave, før den er 100% udført. Men måske vigtigst af alt – før du er 100% tilfreds.

Lad drømmen blive en realitet

Vi står klar til at hjælpe dig – uanset om det er en tilbygning til dit hus, eller en ombygning af huset, som du søger. Hertil tilbyder vi entrepriser, hvilket gør, at du kan slippe bekymringerne, og lade os føre dit projekt hele vejen i mål. Som professionel tømrer- og snedkervirksomhed dækker vi hele Sjælland.

Få et uforpligtende tilbud på tilbygning

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne ud og tager et grundigt kig på lige netop dit projekt. Hertil bistår vi gerne med kyndig rådgivning og vejledning.

Ring til os på telefon: 42 46 81 10 eller send en e-mail til: mail@mikaelholck.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Byg garanti

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti, så er dit hjem i trygge hænder.

Why
Vi skaber et meningsfyldt og ordentligt håndværk
Så transformation og traditioner går hånd i hånd med bæredygtighed.

How
Vi brænder for detaljen og glæden ved håndværket
Sammen skaber vi resultater som kunden glædes ved mange år fremover

What
Vi driver en sund og professionel tømrer og snedkervirksomhed som yder ordentlighed og tryghed til vores kunder.

Indhent et tilbud