Drømmer du om en renovering eller ombygning af hus? Så kan vi hos Mikael Holck hjælpe dig. 

Hos Tømrer- & snedkermester Mikael Holck har vi mange års erfaring med alle former for husrenovering, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Vi står til at hjælpe kunder der ønsker sådan et projekt komme til virkelighed, og hjælper glædeligt dig.

Vi er et solidt og erfarent tømrer- & snedkerfirma, som har store erfaringer indenfor renoveringer. Gennem årene har vi løst forskellige opgaver hos tilfredse kunder, og derfor kan vi også hjælpe dig med renoveringen af dit hus. Vi løser både store og små opgaver, og vi garanterer dig veludførte og professionelle løsninger hver gang.

Vi har store erfaringer med hovedentrepriser og vi kommer gerne med til tilbud på hele din ønskede renovering af dit hus. Vores samarbejde med andre faste og dygtige håndværker betyder at vi hurtigere klare evt. udfordringer som kan komme når der renoveres hus. Vi samarbejder med alle faggrupper fra murer til arkitekter.

Hvad koster renovering af et hus?
Der er stor prisforskel, og derfor er det næsten umuligt at give en konkret pris. Prisen afhænger blandt andet af:

– Hvor mange m2 du ønsker at få renoveret
– Er det en totalrenovering, eller udskiftning af lofter
– Har du ønsker til materialer mm.
– Skal badeværelse bygge om

Ring til os i dag og få et gratis tilbud på renovering af dit hus

Hos Tømrer- & snedkermester Mikael Holck er vi altid klar til at svare på lige præcis dine spørgsmål, og vi klar til at guide dig den rigtige vej igennem dit projekt.
Du får kompetent rådgivning, og vi altid et gratis tilbud på din renoveringsopgave.

Har du spørgsmål så er du velkommen til at ringe på 4246 8110, eller sende en mail mail@mikaelholck.dk