Badeværelse & køkken

Mikael Holck Logo

Badeværelse & køkken

Montering og renovering af køkkener

Hvad end du har brug for hjælp til opsætning og montering af køkken, eller gerne vil renovere dit køkken, kan vi hjælpe dig. Vi kan hjælpe dig med rådgivning og opmåling af dit køkken, så vi kan finde den bedst mulige løsning for dig.

Vi kommer gerne med en god løsning og et godt tilbud på renovering af køkken i Roskilde samt over hele Sjælland.

Med vores mange års erfaringer med renovering af køkken, har vi lavet flere forskellige køkken projekter, og der er tit mange muligheder for renovering af køkken, så det kan komme til at virke som et helt nyt køkken.

Hvis du derimod trænger til et nyt køkken, hjælper vi gerne med at afmontere det eksisterende køkken og derefter montere det nye køkken.

Vi hjælper også gerne med gode råd og vejledning omkring, hvilket nyt køkken der passer til dit hjem, og hvilke muligheder du har i valg af nyt køkken.

Montering og renovering af badeværelse

Har du brug for renovering af badeværelse i Roskilde eller et andet sted på Sjælland, eller måske et helt nyt badeværelse, er det et projekt, som vi kan hjælpe dig med.

Vi rådgiver dig gerne omkring dine muligheder for renovering af dit badeværelse, og hvad der vil passe godt til dine behov.

Trænger du til et nyt badeværelse, hjælper vi gerne med afmontering af dit gamle badeværelse og montering af det nye.

Vi hjælper dig gerne med at vejlede dig om den løsning, der er bedst for dig, så vi kan tilbyde dig det badeværelse, der passer til din stil og smag.

Køkken og badeværelse høj kvalitet

Med vores mere end 20 års erfaringer med montering, udskiftning og renovering af køkken og badeværelse, føler vi, at vi kan kalde os specialister.

Vi sætter altid kunden i centrum, da vi ønsker, at vores kunder skal få de bedst mulige løsninger. Derfor giver vi gerne råd og vejledning, og sørger for at kommunikationen er i top under hele forløbet.

Vi leverer altid vores arbejde til tiden, og prisen bliver der heller ikke ændret på undervejs. Det betyder, at vi altid holder, hvad vi lover.

Kontakt os i dag!

Byg garanti

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti, så er dit hjem i trygge hænder.

Why
Vi skaber et meningsfyldt og ordentligt håndværk
Så transformation og traditioner går hånd i hånd med bæredygtighed.

How
Vi brænder for detaljen og glæden ved håndværket
Sammen skaber vi resultater som kunden glædes ved mange år fremover

What
Vi driver en sund og professionel tømrer og snedkervirksomhed som yder ordentlighed og tryghed til vores kunder.

Indhent et tilbud