Eksperter i vægge & lofter

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Mikael Holck Logo

Eksperter i vægge & lofter

Lad os realisere dine drømme

Som professionelt tømrer- og snedkerfirma har vi mange års erfaring med vægge og lofter. Skal du have slået en væg ned, er du i tvivl om dette er en bærende væg? Måske ønsker du, at få et nedsænket loft? Måske skal du have opsat en ny væg? Eller måske står du, og har brug for en hjælpende hånd til en anden opgave omhandlende vægge og lofter? I så fald står vi klar til at hjælpe dig med kyndig rådgivning og veludført udførsel.

Hos os er kunden altid i fokus. Vi forventningsafstemmer altid med dig, før vi påbegynder en opgave. På den måde er du sikker på at få et tilfredsstillende resultat, som holder mange år frem. Vi værner om høj kvalitet og god service.

Ved at vælge os til at stå for din opgave, er du sikker på, at opgaven udføres til perfektion. Hertil at du er en prioritet – Hos os er du nemlig ikke bare endnu en ordre i kalenderen.

Specialister i opsætning af gipslofter & gipsvægge

Hos Tømrer- og Snedkermester Mikael Holck udfører vi stort set alt inden for gipsarbejde. Uanset hvorvidt det drejer sig om lette og bærende vægge, lofter, funktionsvægge, ydervægge, eller noget helt andet inden for feltet.

Gipsplader anvendes mere og mere hyppigt grundet de mange fordele som denne pladetype tilbyder. Disse bruges blandt andet til skillevægge og lofter i al slags beboelse – både når der er tale om nybyggeri og renovering af ejendomme. Rigtig mange både lejligheder, rækkehuse, parcelhuse og villaer i dag har altså gipslofter og gipsvægge. Fordelene ved gipsplader er:

  • Hurtigere at montere, spartle og male end et klassisk pudset loft.
  • Brandsikre ved brug af rigtige materialer og opsætning.
  • Mulighed for flot og klassisk design
  • Øget akustik i boligen

En gipsvæg er nem at montere og nem at fjerne igen, hvis man ved hvordan det skal gøres. Med mange års erfaring, kan vi derfor sikre dig en god og solid montering af din gipsvæg. Hertil afleverer vi aldrig et resultat, som vi ikke selv er tilfredse med – Men måske vigtigst af alt, et resultat som du ikke er tilfreds med. Du kan derfor stole på udførsel i høj kvalitet.

Kontakt os for vægge og lofter

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har en opgave omhandlende vægge og/eller lofter. Vi står klar til at hjælpe dig med stort som småt.

Vi kan kontaktes på telefon: 42 46 81 10 eller på email: mail@mikaelholck.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

nye vægge og lofter

Byg garanti

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti, så er dit hjem i trygge hænder.

Why
Vi skaber et meningsfyldt og ordentligt håndværk
Så transformation og traditioner går hånd i hånd med bæredygtighed.

How
Vi brænder for detaljen og glæden ved håndværket
Sammen skaber vi resultater som kunden glædes ved mange år fremover

What
Vi driver en sund og professionel tømrer og snedkervirksomhed som yder ordentlighed og tryghed til vores kunder.

Indhent et tilbud