Nyt tag

Solidt og holdbart håndværk til tiden – Gratis Tagtjek

Mikael Holck Logo

Nyt tag

Nyt tag i høj kvalitet

Skal du have lagt nyt tag? Måske synes opgaven kompliceret og besværlig? Fortvivl ej, vi står klar til at hjælpe dig, når du ønsker et nyt tag. Med stor erfaring inden for taglægning er vi eksperter på området. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet såvel som god service, når vi hjælper med at lægge et nyt tag.

Som en stor del af husets førstehåndsindtryk, skal taget fremstå flot og passe til resten af bygningen. Derudover skal taget være solidt og holdbart, så skader ikke opstår. Et nyt tag er ligeledes en god investering, som sikrer dig følgende:

  • Forøgelse af husets værdi
  • Besparelse på varmeudgifter
  • Større gensalgsværdi af huset
  • Og meget mere..

Når du skal have et nyt tag, så er der en række store beslutninger, som skal tages. Her kan det være vanskeligt at vide, hvilke materialer såvel som leverandører, som passer bedst til lige netop din bygning. Som professionel tømrer i Køge, Roskilde og på resten af Sjælland bistår vi gerne med kyndig rådgivning og vejledning, når du skal have lagt et nyt tag. Sammen med dine ønsker og behov, finder vi således den rette løsning til dit nye tag – Til den absolut bedste pris.

Har du brug for et

Gratis tagtjek?

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores mange års erfaring inden for tømrerbranchen gør, at vi kan hjælpe dig med en bred vifte af opgaver. Hertil har vi specialiseret os i tagarbejde og i at lægge nyt tag, og er desuden certificerede i at håndtere asbesttag. Som erfarne tømrere kan vi blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

  • Nyt tag
  • Tagrenovering
  • Bortskaffelse af asbest tag
  • Udskiftning af tagrender
  • Energirenovering
  • Og meget mere

Har du ikke behov for et nyt tag, eller er ovenstående ikke det, som du står og søger? Tøv ikke med at kontakte os alligevel. Vi kan udføre alle typer tømreropgaver – store som små.

Kontakt os for et gratis tilbud på et nyt tag

Når du har behov for at få lagt et nyt tag, er vi parate til at hjælpe dig. Start dialogen omkring dine behov og ønsker om et nyt tag allerede i dag. Vi udfører store som små opgaver for privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner. Hertil har vi et stærkt samarbejdsnetværk, og kan derfor tilbyde dig entrepriser, så du kan slippe bekymringerne.

Når du ønsker et nyt tag eller har en anden opgave du skal have hjælp til, kan vi kontaktes på telefon: 42 46 81 10 eller på email: mail@mikaelholck.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, når du skal have et nyt tag. Så vender vi tilbage hurtigst muligt og tager en samtale om dine ønsker og behov – det sikrer et pænt nyt tag og et professionelt resultat.

Byg garanti

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti, så er dit hjem i trygge hænder.

Why
Vi skaber et meningsfyldt og ordentligt håndværk
Så transformation og traditioner går hånd i hånd med bæredygtighed.

How
Vi brænder for detaljen og glæden ved håndværket
Sammen skaber vi resultater som kunden glædes ved mange år fremover

What
Vi driver en sund og professionel tømrer og snedkervirksomhed som yder ordentlighed og tryghed til vores kunder.

Indhent et tilbud