Facaderenovering

Mikael Holck Logo

Facaderenovering

Synes du, at facaden på din bygning trænger til at blive frisket op, kan du få lavet en facaderenovering.

Ved at få lavet en facaderenovering kan du opnå to ting. Din facade på bygningen kan give dig en flot facade, som om huset var nyt, og du har mulighed for at forlænge facadens holdbarhed. Du kan forlænge den med omkring 10-20 år ekstra, hvor facaden kan være modstandsdygtig over for det danske vejr.

Intet projekt er for småt eller stort til os. Vi renoverer og reparerer både facader på enkelthuse, i boligforeninger eller større renoveringsopgaver.

Der er mange muligheder, og vi giver dig gerne rådgivning omkring fordelene og ulemperne ved de forskellige muligheder, som der er.

Ved en facaderenovering kan du for eksempel få en reparation af skader, rensning af facaden, pudsning af facaden, eller hvad der ellers skal gøres, så dine behov for renovering af din facade kan opfyldes.

Planlægning sikrer resultatet

Når du skal have udført en facaderenovering, at det vigtigt at planlægningen er i top, og du blandt andet kan få den rette rådgivning omkring valg af materialer, muligheder og tidshorisont.

Det kan være, at der er brug for ekstra isolering, så du kan spare på energien, eller der er nogle andre behov, der skal dækkes ved en facaderenovering. Derfor vil vi gerne komme og snakke med dig om dit nye projekt, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning til dig.

Dialogen gennem hele projektet er vigtigt for os, da vi tror på, at man på den måde kan undgå, at der kommer misforståelser undervejs. Vi ved, hvad I forventer, og vi ved, hvad vi kan gøre for, at projektet bliver, som du gerne vil have det.

Det er vigtigt for os, at vi ikke forstyrrer dine daglige rutiner, imens vi arbejder på projektet. Derfor rydder og altid op og gør rent efter os selv, så du kan være i dit hjem, som du plejer.

Vores kvalitet både i vores valg af materialer og vores arbejde, er altid i top, og vi afleverer altid projektet til det aftalte tidspunkt.

Kontakt os og hør mere.

Byg garanti

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti, så er dit hjem i trygge hænder.

Why
Vi skaber et meningsfyldt og ordentligt håndværk
Så transformation og traditioner går hånd i hånd med bæredygtighed.

How
Vi brænder for detaljen og glæden ved håndværket
Sammen skaber vi resultater som kunden glædes ved mange år fremover

What
Vi driver en sund og professionel tømrer og snedkervirksomhed som yder ordentlighed og tryghed til vores kunder.

Indhent et tilbud