Mikael Holck Logo

Nye gulve

Har du brug for et nyt gulv, så hjælper Mikael Holck dig gerne med at finde det gulv, som passer til dig og dine behov. Vi hjælper dig gerne med opmåling, leverer det til dig, og kan også sørge for, at det bliver monteret korrekt.

Der er mange muligheder at vælge i mellem, når man skal have nyt gulv. Trægulve er robuste og naturlige, og det er holdbart i lang tid.

Du kan for eksempel vælge mellem det klassiske lamel parket i ask, eller et rustikt og massivt fyrretræs gulv. Det kan være svært præcis at vide, hvilket slags gulv du skal vælge.

Hvis du ønsker et gulv, der er meget håndført samtidig med, at det er slidstærkt, er det blandt andet eg, ask eller bøg du skal have fat i. Hvorimod hvis du hellere vil have et gulv, der er mere blødt i det, er det et fyrretræ, du skal have fat i.

Få de nye gulve der passer til dig

Det kan være svært at vide, hvilket gulv der passer præcis til dit hjem. For hvad er egentlig muligt for dig, og hvilke farver og materialer kan bedst tage sig ud til din stil, og opfylde de behov, du har for det nye gulv i dit hus?

Vi kommer gerne, og rådgiver dig som tømrerfirma i Køge i dit valg af gulve, og kan fortælle dig, hvilke muligheder du præcis har.

Det er vigtigt for os, at dialogen mellem kunden og os er god, så vi hele tiden ved, hvor vi vil, og skal hen med projektet.

Det kan give os begge en tryghed for, at vi ved, hvad I forventer, og dermed kunne montere og vejlede dig omkring lige det gulv, som vil være det bedste præcis til dig.

Vores kvaliteter i materialer, og vores arbejde, er altid i top, og afleverer altid det aftalte projekt til den aftalte tid, lige meget hvilken slags projekt det er og størrelsen på det.

Kontakt os i dag.

Byg garanti

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti, så er dit hjem i trygge hænder.

Why
Vi skaber et meningsfyldt og ordentligt håndværk
Så transformation og traditioner går hånd i hånd med bæredygtighed.

How
Vi brænder for detaljen og glæden ved håndværket
Sammen skaber vi resultater som kunden glædes ved mange år fremover

What
Vi driver en sund og professionel tømrer og snedkervirksomhed som yder ordentlighed og tryghed til vores kunder.

Indhent et tilbud