Bortskaffelse af asbest tag

Certificeret eksperter i asbesthåndtering

Mikael Holck Logo

Bortskaffelse af asbest tag

Hurtigt, Effektivt & Sikkert

Skal du have repareret eller udskiftet dit asbest tag? Måske skal der fjernes asbest i led med tagrenovering? Uanset hvad, så står Tømrer- & Snedkermester Mikael Holck klar til at hjælpe dig. Vi er certificerede og uddannede i at håndtere asbest – og har udført en lang række opgaver for private såvel som erhverv.

Som professionelt tømrerfirma i Køge, Roskilde, Greve og på resten af Sjælland, sætter vi en ære i vores arbejde. Vi har en seriøs og professionel tilgang til asbesthåndtering, hvilket er yderst essentielt, da asbest er et yderst farligt stof, som skal håndteres korrekt. Vi er således den sikre og trygge valg, hvis du vil have udført opgaven sikkert og effektivt.

Hvorfor få bortskaffet asbest ved taget?

Et tag bærer præg af den tid, som det er opført i. Desværre har der været stor tendens til, at producerer tagplader med asbest i til f.eks. eternittag. Dette skyldes nogle af fordelene ved asbest. Her her producenterne ignoreret de farlige og sundhedsskadelige ulemper. Heldigvis er reglerne blevet skærpet voldsomt siden 1985 – Men der er stadig mange tage i Danmark, som er opført inden disse skærpelser, og som stadig ikke er blevet renoveret. I perioden mellem 1960 og 1985 blev ca.60% af alle parcelhuse opført med et asbestholdigt tagmateriale.

Hos Tømrer- & Snedkermester Mikael Holck er vi specialister i renovering og bortskaffelse af asbest tag. Vi anbefaler altid, at du rådfører dig med en professionel og certificeret virksomhed – og det er vi hos Mikael Holck. På den måde er du sikker på korrekt udførsel.

Kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig omkring dit projekt. Ud fra denne snak, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen den bedste løsning.

Skal du bruge hjælp til en anden opgave end asbesttag? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan hjælpe dig med alt inden for tømrerarbejde, nyt tag, udskiftning af tagrender, energirenovering og meget mere.

Kontakt os allerede i dag for bortskaffelse af asbest tag eller en anden tømreropgave. Vi kan træffes på telefon: 42 46 81 10 eller på email: mail@mikaelholck.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Byg garanti

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti, så er dit hjem i trygge hænder.

Why
Vi skaber et meningsfyldt og ordentligt håndværk
Så transformation og traditioner går hånd i hånd med bæredygtighed.

How
Vi brænder for detaljen og glæden ved håndværket
Sammen skaber vi resultater som kunden glædes ved mange år fremover

What
Vi driver en sund og professionel tømrer og snedkervirksomhed som yder ordentlighed og tryghed til vores kunder.

Indhent et tilbud