Nyt tag/­tagrenovering

Solidt håndværk til tiden

Nyt tag/­tagrenovering

Nyt tag i høj kvalitet

Skal du have lagt nyt tag? Måske synes opgaven kompliceret og besværlig? Fortvivl ej, vi står klar til at hjælpe dig. Med stor erfaring inden for taglægning er vi eksperter på området. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet såvel som god service.

Som en stor del af husets førstehåndsindtryk, skal taget fremstå flot og passe til resten af bygningen. Derudover skal taget være solidt og holdbart, så skader ikke opstår. Et nyt tag er ligeledes en god investering, som sikre dig følgende:

  • Forøgelse af husets værdi
  • Besparelse på varmeudgifter
  • Større gensalgsværdi af huset
  • Og meget mere..

Når du skal have et nyt tag, så er der en række store beslutninger, som skal tages. Her kan det være vanskeligt at vide, hvilke materialer såvel som leverandører, som passer bedst til lige netop din bygning. Hos Mikael Holck bistår vi gerne med kyndig rådgivning og vejledning til dette. Sammen med dine ønsker og behov, finder vi således den rette løsning til dit nye tag – Til den absolut bedste pris.

Renovering- og udskiftning af tag

Taget udsættes, gennem dets levetid, for en lang række ting i det barske danske vejr. Frost, tung sne, solens ultraviolette stråler og syreholdigt regnvand, er alle faktorer, som slider på taget. Derfor kan en renovering- eller en udskiftning af taget være nødvendigt. Ofte kan det dog godt betale sig at få renoveret taget, hvor levetiden kan forlænges med mange år i stedet for, at få lagt nyt tag.

Hos Mikael Holck har vi mange års erfaring med tagrenovering og udskiftning af tag. Vi tager gerne ud, og kigger på dit nuværende tag. Hertil giver vi en vurdering af, hvorvidt der er behov for et nyt tag, udskiftning af tag, eller om problemet kan løses med en renovering af taget – Hos os får du kvalitet fra øverste skuffe til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for nyt tag & renovering af tag

Start dialogen omkring dit tag allerede i dag. Vi udfører store som små opgaver for privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner. Hertil har vi et stærkt samarbejdsnetværk, og kan derfor tilbyde dig entrepriser, så du kan slippe bekymringerne.

Vi kan kontaktes på telefon: 42 46 81 10 eller på email: mail@mikaelholck.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Byg garanti

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti, så er dit hjem i trygge hænder.

Why
Vi skaber et meningsfyldt og ordentligt håndværk
Så transformation og traditioner går hånd i hånd med bæredygtighed.

How
Vi brænder for detaljen og glæden ved håndværket
Sammen skaber vi resultater som kunden glædes ved mange år fremover

What
Vi driver en sund og professionel tømrer og snedkervirksomhed som yder ordentlighed og tryghed til vores kunder.

Indhent et tilbud