Tagrenovering

Vi byder på høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Mikael Holck Logo

Tagrenovering

Renovering af tag efter dine behov

Taget udsættes, gennem dets levetid, for en lang række ting i det barske danske vejr. Frost, tung sne, solens ultraviolette stråler og syreholdigt regnvand, er alle faktorer, som slider på taget. Derfor kan en renovering- eller en udskiftning af taget være nødvendigt. Ofte kan det dog godt betale sig at få renoveret taget, hvor levetiden kan forlænges med mange år i stedet for, at få lagt nyt tag.

Hos Mikael Holck har vi mange års erfaring med tagrenovering og udskiftning af tag. Vi tager gerne ud, og kigger på dit nuværende tag. Hertil giver vi en vurdering af, hvorvidt der er behov for et nyt tag, udskiftning af tag, eller om problemet kan løses med en renovering af taget – Hos os får du kvalitet fra øverste skuffe til konkurrencedygtige priser.

Har du brug for et

Gratis tagtjek?

Tømrerfirma med speciale i tagarbejde

Som professionel tømrer i Køge, Roskilde, Greve og på resten af Sjælland udfører vi en bred vifte af opgaver. Vi kan hjælpe dig med alt fra gængse tømreropgaver til større entrepriser. Vi er derfor en stærk samarbejdspartner i alle faser af dit byggeprojekt.

Som specialister i tagarbejde spænder vores kompetencer bredt. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende inden for tagarbejde:

  • Tagrenovering
  • Nyt tag
  • Bortskaffelse af asbest på tag
  • Udskiftning af tagrender
  • Energirenovering

Ved håndtering af asbest på dit tag, er det essentielt, at du alliere dig med en troværdig og certificeret samarbejdspartner – og det er vi. Dette gør sig gældende uanset, om du skal have fjernet asbesten fra dit nuværende tag, eller om der skal udføres tagrenovering.

Få et godt tilbud på din tagrenovering

Tag en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker med os – vi er blot et opkald væk. Vi gennemgår gerne disse grundigt, så vi kan rådgive dig til den bedste løsning. Til den absolut bedste pris.

Vi kan kontaktes på telefon: 42 46 81 10 eller på email: mail@mikaelholck.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Byg garanti

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti, så er dit hjem i trygge hænder.

Why
Vi skaber et meningsfyldt og ordentligt håndværk
Så transformation og traditioner går hånd i hånd med bæredygtighed.

How
Vi brænder for detaljen og glæden ved håndværket
Sammen skaber vi resultater som kunden glædes ved mange år fremover

What
Vi driver en sund og professionel tømrer og snedkervirksomhed som yder ordentlighed og tryghed til vores kunder.

Indhent et tilbud