Energirenovering

Hold varmeudgifterne nede og spar penge

Mikael Holck Logo

Energirenovering

Energirenovering efter dine behov & ønsker

Skal vi hjælpe dig med energirenovering af boligen og dermed en større energibesparelse? Så tøv ikke med at kontakte os. Hos Tømrer- & Snedkermester Mikael Holck er vi specialister i, at hjælpe folk med energivenlige løsninger.

Normalt er det i gamle boligere varmespildet er størst, men yngre huse kan også være konstrueret, så der er et stort spild af varme. Det kan derfor være en økonomisk fornuftig investering at få udført en energirenovering. I den forbindelse kommer vi ud, og gennemgår boligen grundigt. På den måde kan vi rådgive dig til de bedste løsninger – til de absolut bedste priser.

Hos os går høj kvalitet og god service hånd i hånd. Vi sætter en ære i vores arbejde, og i at gøre vores kunder glade og tilfredse. For at opnå dette lytter vi altid til dine behov og ønsker. Med andre ord, så bliver du hørt, når du har os ved din side.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores mange års erfaring inden for branchen gør, at vi kan hjælpe dig med en bred vifte af optimeringer ved energirenovering. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

  • Udskiftning til energivinduer
  • Udskiftning til energivenlige døre
  • Indblæsning af isolering på loft
  • Og meget mere

Passer ovenstående ikke til det, som du står og søger? Tøv ikke med at kontakte dit lokale tømrerfirma i Køge, Roskilde, Greve og på resten af Sjælland. Vi udfører alle typer af opgaver inden for tømrerarbejde. Alt fra tagrenovering og nyt tag til udskiftning af tagrender og renovering samt udskiftning af asbesttag.

Få et godt og skræddersyet tilbud

Er du nysgerrig omkring hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå store besparelser? Tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig. Hertil kommer vi gerne ud, og gennemgår din bolig for mulige optimeringer.

Vi kan kontaktes på telefon: 42 46 81 10 eller på email: mail@mikaelholck.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Byg garanti

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti, så er dit hjem i trygge hænder.

Why
Vi skaber et meningsfyldt og ordentligt håndværk
Så transformation og traditioner går hånd i hånd med bæredygtighed.

How
Vi brænder for detaljen og glæden ved håndværket
Sammen skaber vi resultater som kunden glædes ved mange år fremover

What
Vi driver en sund og professionel tømrer og snedkervirksomhed som yder ordentlighed og tryghed til vores kunder.

Indhent et tilbud