Asbest tag

Certificeret og specialiseret i asbesthåndtering

Mikael Holck Logo

Asbest tag

Problemer med asbest på taget?

Er dit tag blevet opført i en tid, hvor man anvendte asbest? Måske er taget ved at være nedslidt, og følgerne af anvendelsen af asbest begynder at blive synlige? Så kan vi hjælpe dig. Hos Tømrermester Mikael Holck er vi uddannede og certificerede i asbesthåndtering.

Vi er uddannet i, og kan hjælpe dig med følgende inden for asbest ved tag:

Anvendelsen af asbest har været brugt i en lang række bygningsmaterialer især tagmateriale og tagplader. Reglerne inden for anvendelse af asbest ved byggeri er siden 1985 blevet til et totalforbud mod anvendelse af asbest i bygningsmaterialer. Dette skyldes i høj grad de helbredsmæssigt fatale følger af at være i direkte såvel som indirekte kontakt med produktet. Der er dog stadig en lang række bygninger og huse, som har et asbesttag – Især parcelhuse bygget fra 1960 til 1985 med eternittag hører under denne kategori.

Hvorfor skal du vælge os?

Der er mange gode grunde til, at Tømrer- & Snedkermester Mikael Holck er et godt valg, hvis du oplever problemer med asbest tag – eller har brug hjælp til en anden tømreropgave. Udover at være uddannede, erfarne og certificerede, sætter vi en ære i vores arbejde. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet samt sikkerhed. Hertil brænder vi for at skabe en god helhedsoplevelse, hvorfor du altid vil blive mødt med et smil.

Skal du bruge hjælp til en anden opgave end astbest tag? Så tøv ikke med at kontakte din lokale tømrer i Køge, Roskilde, Greve og på resten af Sjælland. Vi kan også hjælpe dig med følgende:

Uforpligtende snak omkring asbest tag

Kontakt os allerede i dag, hvis du overvejer at få håndteret dit asbest tag. Vi har stor erfaring med en bred vifte af opgaver og forsikringssager – Få løst problemet hurtigt, effektivt og sikkert.

Vi kan kontaktes på telefon: 42 46 81 10 eller på email: mail@mikaelholck.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Byg garanti

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti, så er dit hjem i trygge hænder.

Why
Vi skaber et meningsfyldt og ordentligt håndværk
Så transformation og traditioner går hånd i hånd med bæredygtighed.

How
Vi brænder for detaljen og glæden ved håndværket
Sammen skaber vi resultater som kunden glædes ved mange år fremover

What
Vi driver en sund og professionel tømrer og snedkervirksomhed som yder ordentlighed og tryghed til vores kunder.

Indhent et tilbud