Renovering af hus

Vi sørger for en problemfri proces, når du skal have renoveret dit hus

Mikael Holck Logo

Renovering af hus

Renovering af hus i høj kvalitet

Hos Tømrer- og Snedkermester Mikael Holck har vi stået for adskillige renoveringer og ombygninger af huse og boliger gennem tiden. Vi er derfor et godt valg, hvis du overvejer at bygge om i din bolig. Vi er også i stand til at håndtere komplekse totalentrepriser. Vi udfører renoveringer, ombygninger og totalentrepriser på hele Sjælland.

Med en renovering kan du ikke blot ændre din boligs udtryk, men også få opfrisket den indvendige såvel som udvendige del. Dette kan også forøge din boligs værdi. Således er renovering af hus en økonomisk investering, såvel som en investering i velvære.

Vi hjælper med professionel rådgivning

Ved renovering af et hus er der flere forskellige faktorer, der skal tages højde for. Er det muligt at vælte en væg, hvis rummet skal være mere åbent? Kan det betale sig at sætte en gipsvæg eller en rumdeler op, så rummet kan skabe de løsninger og behov, som du har til rummet? Vi anbefaler altid, at du rådfører dig med professionelle fagfolk, inden en ombygning af huset foretages. På den måde undgår du dyre fejl og mangler.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din renovering eller ombygning? Vi tager gerne en uforpligtende snak, hvor vi lytter til dine tanker og ønsker, hvorefter vi kommer med gode råd og sparring til netop dit projekt.

Kontakt os på telefon: 42 46 81 10 eller på e-mail: mail@mikaelholck.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Byg garanti

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti, så er dit hjem i trygge hænder.

Why
Vi skaber et meningsfyldt og ordentligt håndværk
Så transformation og traditioner går hånd i hånd med bæredygtighed.

How
Vi brænder for detaljen og glæden ved håndværket
Sammen skaber vi resultater som kunden glædes ved mange år fremover

What
Vi driver en sund og professionel tømrer og snedkervirksomhed som yder ordentlighed og tryghed til vores kunder.

Indhent et tilbud