Previous
Next

Døre og vinduer

Skal du have udskiftet dine døre eller vinduer, kan vi som snedker i Køge samt resten af Sjælland, love dig en høj kvalitetsmæssig standard.

Vi har mange års erfaringer inden for udskiftning af døre og vinduer, så du kan få præcis den løsning, som du gerne vil have.

Vores døre og vinduer er i høj kvalitet, og de er alle dansk producerede. Alle vores vinduer er 3 lags vinduer, så det er bedste kvalitet, og lever op til de reglementer, der er for vinduer.

Vi kan blandt andet skifte døre i hele huset, hoveddøre, vinduer i hele huset, eller enkelte vinduer, terrassedøre, eller hvad du har brug for at få udskiftet i dit hjem.

Tryghed er vigtig for processen

Det er vigtigt for os, at dialogen mellem dig og os altid er i top. Derfor vil vi inden projektet starter og undervejs i projektet, hele tiden sørge for at kommunikere med dig omkring, hvordan det går med udskiftningen af dine døre og vinduer.

Det gør, at vi begge ved, hvor vi er på vej hen med projektet, og hvordan det går undervejs. Det vil kunne give dig den tryghed for, at kvaliteten er i top både før, imens og efter projektet er i gang.

Det er også vigtigt for os i Mikael Holck, at din rutine i dagligdagen ikke bliver forstyrret alt for meget, når vi arbejder i dit hjem.

Derfor sørger vi selvfølgelig hele tiden for at rydde op og gøre rent efter os, så byggerodet bliver mindsket mest muligt. Vi kan selvfølgelig ikke love, at vi ikke larmer lidt en gang i mellem, men det er jo noget, som man ikke helt kan undgå ved udskiftning af døre og vinduer.

Kvalitet til tiden

Det er vigtigt for os, at vores arbejde altid er af den bedst mulige kvalitet, samt at vores kunder er tilfredse med det arbejde, som vi yder for dem.

Vi udfører altid arbejdet, som det er aftalt, lige meget hvilket slags projekt eller omfag arbejdet har.

Det arbejde vi laver for vores kunder, vil altid stå klar til det aftalte tidspunkt, og i den kvalitet som vi har aftalt.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Shopping Basket