Tømrer- & snedkermester
Vi udfører tømreropgaver i bl.a. Køge, Greve, Herfølge, Roskilde og Glostrup
Renovering af køkkener
Vi renoverer blandt andet køkkener i områderne omkring Køge og har haft opgaver i Roskilde
Previous
Next

Din tømrer og snedker i Køge

Vi har et bredt samarbejdsnetværk og kan således også udføre større entrepriseopgaver indenfor tømrer og snedker området, i samarbejde med alle typer håndværksfag. Vi samarbejder både med murer, VVS/Blikkenslager, maler og elektriker.

Der bliver altid lagt stor vægt på kvalitet og tillid når et job skal udføres.

Vi prioriterer en god dialog med vores kunder samt lave priser og færdigt arbejde til tiden, og med 20 års erfaring i bagagen ved vi, hvad vi har med at gøre.

Vi er medlem af Byg Garanti og det giver yderligere en bekræftelse af vores seriøsitet og høje faglige niveau.

Dit lokale tømrerfirma i Køge

Vi er en mindre virksomhed i Køge, uden stor administration. Dette kommer kunderne tilgode gennem fornuftige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet.

Vores kunder skal kunne føle sig trygge ved det tømrer & snedker arbejde vi udfører, og vi sætter en ære i en god dialog med kunden og daglig oprydning er selvfølgelig en selvfølge.

Når du har brug for en erfaren, dygtig og ansvarsbevidst snedker i Køge, så er Tømrer- og Snedkermester Mikael Holck aldrig længere borte end en telefonsamtale.

Tømrer - og snedkermester i Køge,
Mikael Holck

Vi ønsker at skabe noget stort. Og uden dialog, involvering og tillid kan vi aldrig nå vores mål. Vi skal være kundernes fortrukne snedker og tømrerfirma, og vi er ikke bange for at sætte høje mål.
Shopping Basket